|
Recept na Bramboračka
Recept na Bramboračka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Bramboračka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 ks vepř. kosti, 2 velké mrkve, půlku celeru, 1 petržel, 3 růžičky květáku, 5 větších brambor, 2 stroužky česneku, majoránka, sůl, pepř (na zahuštění hl. mouka + voda).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramboračka
Recept na Bramboračka: Připravíme si 2,5 l vody, přidáme dvě kosti, trochu osolíme a dáme vařit na 15 min. Pak přidáme veškerou připravenou zeleninu nakrájenou na kolečka (kousky). Opět povaříme, po 15 minutách (možno i déle) uvařené kosti vyndáme a necháme vychladnout. Do polévky přidáme nakrájené brambory, na jemno nastrouhaný česnek a majoránku. Opět necháme 15 minut povařit. Mezitím si uděláme záklechtku, já dávám vodu + hl. mouku. Za varu a opětovného míchání polévku zahustíme. Pak do polévky přidáme maso z vychladlých kostí.(Polévka pak dá výbornou chuť.) Nakonec dochutíme solí, pepřem, popřípadě ještě trochou majoránky.
Poznámka k receptu na Bramboračka: +4,dobrá,rychlá,přidala jsem 1vejce
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramboračka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Vlajda
- Datum vložení: 29.08.2008
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 2 ks vepř. kosti, 2 velké mrkve, půlku celeru, 1 petržel, 3 růžičky květáku, 5 větších brambor, 2 stroužky česneku, majoránka, sůl, pepř (na zahuštění hl. mouka + voda)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramboračka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramboračka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramboračka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|