RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bolen na česneku s tymiánem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bolen na česneku s tymiánem, recepty Bolen na česneku s tymiánem, Bolen, na, česneku, tymiánem


Recept na Bolen na česneku s tymiánem

Recept na Bolen na česneku s tymiánem je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Bolen na česneku s tymiánem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
půlka Bolena dravého (nebo klidně celý, podle velikosti) 6 stroužků česneku tymián 2 chilli papričky olej sůl.

Bolen na česneku s tymiánem
Zvětšit obrázek

Recept na Bolen na česneku s tymiánem

Recept na Bolen na česneku s tymiánem:
Bolena zbavíme kůže a z obou stran hodně osolíme a necháme chvilku odpočinout. Do hrníčku si prolisujeme 6 stroužků česneku, přidáme tymián (já dávala víc než málo), nasekané chilli papričky a zalijeme olejem, aby nám vznikla kašička. Rybu otřeme ubrouskem a z obou stran pěkne potřeme česnekovou směsí. Vložíme do pekáče na pečící papír a pečeme při 200°C dokud nebude navrchu krustička. Příloha je libovolná, nám k tomu chutnali brambory a bylinková omáčka Knorr z německého Realu :-)

Poznámka k receptu na Bolen na česneku s tymiánem:
Bolen je kaprovitá ryba, oproti klasickému kapru má podle mě méně kostí a ne tak blátivé, ačkoliv chuťově nevýrazné, maso. Proto je nejlepší na česneku. Měli jsme 85cm velké hovádko, tak jsem pekla jen půlku. Kdo jezdí do Německa, určitě zkuste tu bylinkovou omáčku. http://www.knorr.de/produkt/detail/260175/knorr-kr... Je úžasná nejen k rybě a bramborám, ale hlavně na dušenou zeleninu, jako květák, brokolice, chřest a podobně. ;-) U nás jsem ji nikde neviděla. A na fotce je tmavá proto, že ji dávám do většího množství vody a pak zahušťuju. A zrovna došla světlá jíška :-D.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bolen na česneku s tymiánem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: HelgaHedus (Helena Pídová)
  • Datum vložení: 22.10.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: půlka Bolena dravého (nebo klidně celý, podle velikosti) 6 stroužků česneku tymián 2 chilli papričky olej sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bolen na česneku s tymiánem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bolen na česneku s tymiánem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bolen na česneku s tymiánem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist