RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem, recepty Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem, Blažená, smrt, sýrem, aneb, Zapéka


Recept na Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem

Recept na Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
150 g mraženého špenátu, 100 g mozzarely, 100 g sýra Raclete (nebo Nivy, Gordon Bleu), 30 g sýra Leerdamer (ementálu, parmezánu), 10 trubiček Canneloni, máslo na vymazání pekáčku NA OMÁČKU: 70 g másla, 100 g hladké celozrnné mouky (i obyčejná), 215 ml smetany 12%, 100 g strouhaného sýra čedar(eidam, ementál, gouda) NA POSYPÁNÍ: 100 g mozarelly, omáčka (viz nahoře).

Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem
Zvětšit obrázek

Recept na Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem

Recept na Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem:
1) Uvaříme si nejprve omáčku. Na pánvi rozpusťte máslo, zaprašte moukou a nechte zpěnit. Poté přilijte smetanu a postupně přidávejte sýr, aby se rozpustil. Za stálého míchání prohřívejte, ale nesmí se směs vařit. Vymíchejte dohladka a odložte. 2)Špenát dejte do kastrůlku, trochu podlijte a nechte chvíli dusit, poté vmíchejte nastrouhaný sýr Raclete, mozarellu a Leerdamer, přidejte 4 lžíce připravené omáčky a důkladně promíchejte. 3)Vezměte si Canneloni a do každé té trubičky dejte směs špenátu a sýra. 4)Dno zapékací misky důkladně vymažte máslem a dejte na něj zhruba polovinu omáčky, poté naskládejte naplněné canneloni. 5)Ve zbytku omáčku rozpusťě mozarelu a poté nalijte na canneloni. Přikryjte a dejte do trouby na 200 stupňů na 20 minut. Poté odkryjte a zapékejte ještě dalších 15-20 minut.

Poznámka k receptu na Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem:
Výborné, výborné! Opravdu sýrová smrt. Snědla bych toho spousty i když je to díky sýrům hodně syté. Mňam! Příště vyfotím hned a klidně i postup, teď jsem dělala několik věcí naráz a nestíhala jsem brát ještě do ruky foťák :)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: teniska (Lucie)
  • Datum vložení: 19.06.2011
  • Počet porcí: 3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: 150 g mraženého špenátu, 100 g mozzarely, 100 g sýra Raclete (nebo Nivy, Gordon Bleu), 30 g sýra Leerdamer (ementálu, parmezánu), 10 trubiček Canneloni, máslo na vymazání pekáčku NA OMÁČKU: 70 g másla, 100 g hladké celozrnné mouky (i obyčejná), 215 ml smetany 12%, 100 g strouhaného sýra čedar(eidam, ementál, gouda) NA POSYPÁNÍ: 100 g mozarelly, omáčka (viz nahoře)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na blažená smrt sýrem aneb zapékané canneloni se špenátem a sýrem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Blažená smrt sýrem aneb Zapékané canneloni se špenátem a sýrem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist