|
Recept na Bavorský závitek
Recept na Bavorský závitek je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Bavorský závitek budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky roštěnky nebo zadního hov. masa 10 dkg šunkového salámu 2 vejce 10 dkg cibule 15 dkg oloupaných syr. brambor 5 dkg kyselých okurek 10 dkg sádla nebo olej) 3 dkg h. mouky sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bavorský závitek
Recept na Bavorský závitek: Plátky masa na okrajích nařízneme a dobře naklepeme, osolíme a opepříme. Na části sádla osmahneme polovinu drobně nakrájené cibule dozlatova, přidáme na kostky nakrájený šunkový salám, brambor a okurky, osolíme, opepříme a nakonec promícháme s vejci. Tuto směs navršíme na plátky masa, zabalíme a upevníme nití nebo párátky. Na zbylém tuku osmahneme zbytek drobně nakrájené cibule, přidáme závitky, opečeme, podlijeme a dusíme doměkka. Měkké závitky vyjmeme, základ vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, mírně osmahneme, zalijeme vodou a dobře provaříme na přírodní šťávu. Šťávu procedíme na závitky a společně provaříme. Jako příloha je vhodná rýže.
Poznámka k receptu na Bavorský závitek: Omlouvám se za případnou sníženou kvalitu fotky, je to má první manipulace s focením s novým foťákem :)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bavorský závitek, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pipre (Jana)
- Datum vložení: 18.09.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 4 plátky roštěnky nebo zadního hov. masa 10 dkg šunkového salámu 2 vejce 10 dkg cibule 15 dkg oloupaných syr. brambor 5 dkg kyselých okurek 10 dkg sádla nebo olej) 3 dkg h. mouky sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bavorský závitek,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bavorský závitek - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bavorský závitek
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|