|
Recept na Athénská jehla
Recept na Athénská jehla je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Athénská jehla budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g vepřového libového masa, 1 lžíce koření gyros, 1 lžíce oleje, sůl, máslo, 2 cibule, 2 papriky, slanina, hladká mouka, 2 rajčata, 1 citron.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Athénská jehla
Recept na Athénská jehla: Maso nakrájíme na kostky, posypeme kořením, promícháme s olejem a necháme půl hodiny odpočinout. Na jehlu navlékáme střídavě maso, cibuli, slaninu, kousky papriky. Jemně poprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji. Do výpeku vložíme nakrájená rajčata a podusíme je. Jehly přeléváme podušenými rajčaty, zdobíme plátkem citronu a podáváme s rýží nebo bramborami.
Poznámka k receptu na Athénská jehla: Eliza: Děkuji, hezké foto, a s těma trapasy jsme na tom stejně taky se mi to párkrát stalo
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Athénská jehla, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Swinga (Irena Schwarzová)
- Datum vložení: 19.03.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 400 g vepřového libového masa, 1 lžíce koření gyros, 1 lžíce oleje, sůl, máslo, 2 cibule, 2 papriky, slanina, hladká mouka, 2 rajčata, 1 citron
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na athénská jehla,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Athénská jehla - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Athénská jehla
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|