|
Recept na Vídeňská bábovka
Recept na Vídeňská bábovka je zařazen v kategorii mikrovlnná trouba.
K přípravě Vídeňská bábovka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 žloutky, 3 bílky (sníh), 2/3 sklenky stud.vody, 2/3 sklenky oleje, 150 g hlad.mouky, 150 g mouč.cukru, 30 g kakaa,2/3 pr.do pečiva.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Vídeňská bábovka
Recept na Vídeňská bábovka: Všechny ingredience vyšleháme a nakonec lehce vmícháme sníh z bílků.Do vymaz. a vysypané formy vlijeme těsto a při plném výkonu pečeme 7-9 minut.Po upečení necháme bábovku v MT dojít 5 minut.Pak vyjmeme a necháme vychladit.Nahoru můžeme polít čokol.polevou nebo jen pocukrujeme.
Poznámka k receptu na Vídeňská bábovka: Nechala jsem se inspirovat tímto receptem. Ale tipuju, že díky neidentifikaci velikosti skleniček jsem musela přidat více mouky a cukru. K tomu jsem přihodila ještě nasekanou čokoládu, trochu rumu a 1 vanilkový cukr. Bábovky byly teda nakonec 2 menší. Ale jsou vláčné a výborné.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vídeňská bábovka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.toprecepty.cz
- Datum vložení: 24.05.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mikrovlnná trouba
- Suroviny: 3 žloutky, 3 bílky (sníh), 2/3 sklenky stud.vody, 2/3 sklenky oleje, 150 g hlad.mouky, 150 g mouč.cukru, 30 g kakaa,2/3 pr.do pečiva
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vídeňská bábovka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vídeňská bábovka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vídeňská bábovka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|