|
Recept na Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Recept na Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kus vykosteneho a pekneho bravcoveho kare. Platky mortadely, tenke platky prerastanej slaniny (oravska), vetvicky rozmarinu, stonky majoranky (v taliansko recepte je uvedena salvia, ale ja som musela minut majoranku, tak som ju zamenila), olej, platok masla. S bylinkami nesetrime. Recept na dubakovu omacku je v odkaze v poznamke..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
Recept na Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini: Do masa urobime zarezy, ako su stranky v knihe, nedorezeme na spodok. Medzi kazdy zarez dame rozmarin, slaninu, sunku, majoranku. Slaninu ktoru pouzivam, bola slana, takze ja som absolutne nesolila, ani medzi zarezy, ani povrch. Naplnene maso pevne previazeme a takto pripravene ho na horucom tuku dobre opecieme zo vsetkych stran. Prelozime ho na pekac, tuk po opekani zalejme horucou vodou a podlejeme maso na pekaci. Na povrch masa dame lupienky masla a pofrkame olivovym olejom. Dame do vyhriatej rury a pecieme pokial nie je maso makke. Ked maso vyberieme, tak kostrnky z byliniek jednoducho vytiahneme, zdrevnata cas nam ostane v ruke a nebude prekazat.
Poznámka k receptu na Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini: Ja maso peciem den dopredu. Pred podavanim sa mi vynikajuco kraja, drzi pevne pokope. Ohrejem ho v mikrovlnke a je ako cerstve. http://www.toprecepty.sk/recept/2090-dubakovy-krem... moje dalsie recepty najdete na http://chalupnikovi.com/recepty/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: vybusna
- Datum vložení: 16.11.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Kus vykosteneho a pekneho bravcoveho kare. Platky mortadely, tenke platky prerastanej slaniny (oravska), vetvicky rozmarinu, stonky majoranky (v taliansko recepte je uvedena salvia, ale ja som musela minut majoranku, tak som ju zamenila), olej, platok masla. S bylinkami nesetrime. Recept na dubakovu omacku je v odkaze v poznamke.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / arista di maiale ai porcini,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Italské vepřové plněné karé v hřibovém krému / Arista di maiale ai porcini
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|