Recept na Ghrejbe - maslove cukrovi
Recept na Ghrejbe - maslove cukrovi je zařazen v kategorii cukroví - pečené.
K přípravě Ghrejbe - maslove cukrovi budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 g masla 200 g cukru moucka 400 g hladke mouky 1 vanilkovy cukr 1/4 lzicky prasku do peciva piniove orisky, mandle nebo orechy na zdobeni.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ghrejbe - maslove cukrovi
Recept na Ghrejbe - maslove cukrovi: Maslo, vanilkovy a mouckouvy cukr utreme (vyslehame) do peny. Po lzicich pridavame prosatou mouku smichanou s praskem do peciva. Vypracujeme hladke testo. Z testa tvarujeme ruzne tvary. Ja pouzila formicku na stredni kosicek (testo vyslo na 40 ks). Formicku jsem naplnila testem a jeste syrove testo vyklopila. Do kazdeho kousku jsem zapichla piniovy orisek. Cukrovi prendame na plech vylozeny pecicim papirem a pri 100 stupnich (ja pouzila horni a dolni ohrev) 20 minut susime. Pri peceni by cukrovi nemelo zmenit barvu. Nechame na plechu vychladnout. Po vychladnuti muzeme pocukrovat. Ja uz necukruji, je dost sladke. Vyborne s cajem ci kavou.
Poznámka k receptu na Ghrejbe - maslove cukrovi: Děkuji. Ano dobře jste pochopila otázku.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ghrejbe - maslove cukrovi, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aisha
- Datum vložení: 09.04.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Cukroví - Pečené
- Suroviny: 200 g masla 200 g cukru moucka 400 g hladke mouky 1 vanilkovy cukr 1/4 lzicky prasku do peciva piniove orisky, mandle nebo orechy na zdobeni
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ghrejbe - maslove cukrovi,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ghrejbe - maslove cukrovi - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ghrejbe - maslove cukrovi
|
|