|
Recept na Bohemka
Recept na Bohemka je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
K přípravě Bohemka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Masa: 12 bílků, 40dkg cukru, 20 dkg mlete orechy, 8 dkg kakao Parizsky krem : 2,5 dcl slahackovej smetany, 350 g kr.cukru, 100 g kakao, 500g masla Poleva: 5dkg cokolada, 5dkg stuzeny tuk.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bohemka
Recept na Bohemka: 12 bielok vyslahame s cukrom do tuheho snehu. Pridame mlete orechy a kakao. Opatrne zamiesame. Masu rozdelime na tri casti a na vymastenom a vysypanom plechu upecieme tri platy. Do smotany pridame cukor s kakaom a nechame zovriet. Nechame dokonale vychladnut. Maslo vymiesame do penista a po trochach primiesavame uvareny krem. Vyslahame. Na kastrolik s vriacou, resp. horucou vodou polozim misku kde sa pomaly rozpusta Cera s varovou cokoladou. Upecene platy naplnim kremom. Povrch polejem cokoladou. Po zatuhnuti cokolady, robim este cikcaky s frkancov cokolady.
Poznámka k receptu na Bohemka: Zakusok je hutny, nie prilis sladky. Vraj je to pycha kazdej cukrarky....priznam sa, ze mne prilis nechuti, ale mamicka ma ho prinutila naucit sa ho...toto je moj prvy vysledok...priznam sa ze dokoncievala ho mamicka t.j. polievala a krajala.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bohemka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: vybusna
- Datum vložení: 08.12.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
- Suroviny: Masa: 12 bílků, 40dkg cukru, 20 dkg mlete orechy, 8 dkg kakao Parizsky krem : 2,5 dcl slahackovej smetany, 350 g kr.cukru, 100 g kakao, 500g masla Poleva: 5dkg cokolada, 5dkg stuzeny tuk
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bohemka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bohemka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bohemka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|