|
Recept na Amálčino tajemství
Recept na Amálčino tajemství je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Amálčino tajemství budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kuřecí nebo krůtí prsíčka (1/2kg), bílý pepř (1/2 lžičky), 1 lžíce strouhaného zázvoru, chilli paprička, lžička kari koření, 2-3 lžíce škrobové moučky, sůl, červená cibule, jablko, cca 1dcl kokosového mléka, máslo a olivový olej..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Amálčino tajemství
Recept na Amálčino tajemství: Maso nakrájíme na nudličky (tentokrát jsem použil krůtí prso), přidáme bílý pepř, nastrouhaný zázvor, nadrobno nakrájenou chilli papričku, kari koření, sůl, škrobovou moučku a vše důkladně promícháme. Přes noc necháme v lednici uležet. Na pánvi rozehřejeme máslo s olivovým olejem (poměr 1:1). Naloženou masovou směs zprudka orestujeme, přidáme na céčka nakrájenou cibuli, zarestujeme, po chvíli přidáme na měsíčky nakrájené jablko a zarestujeme. Stáhneme z ohně, zalijeme kokosovým mlékem, promícháme a podáváme. Jako přílohu podáváme hranolky, americké brambory, krokety, česnekové brambory.
Poznámka k receptu na Amálčino tajemství: Dnes jsem dostal důvěru a mohl tuto mňamku uvařit :-). Nepodařilo se mi v Rožnově sehnat červenou cibuli, musel jsem použít bílou. Jako přílohu jsem připravil česnekové brambory. Přípravu brambor najdete na http://www.toprecepty.cz/recept/5331-roznovska-jeh.... Tuto mňamku můžeme použít i při slavnostnějších příležitostech. Autorkou receptu je skvělá kuchařka paní Alena Černotová z Rožnova p.R..
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Amálčino tajemství, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jenda1
- Datum vložení: 03.11.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Kuřecí nebo krůtí prsíčka (1/2kg), bílý pepř (1/2 lžičky), 1 lžíce strouhaného zázvoru, chilli paprička, lžička kari koření, 2-3 lžíce škrobové moučky, sůl, červená cibule, jablko, cca 1dcl kokosového mléka, máslo a olivový olej.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na amálčino tajemství,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Amálčino tajemství - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Amálčino tajemství
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|