|
Recept na Adžabsandál
Recept na Adžabsandál je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Adžabsandál budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 lilek, 1 paprika sladká, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 1 mrkev, 4 rajčata, koriandr nebo adžika, vinný ocet, sůl, (fetu).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Adžabsandál
Recept na Adžabsandál: Na plátky nakrájíme lilek, posolíme a necháme dvě hodiny odstát, pak slijeme vodu. Na pánvi na rostlinném oleji osmahneme lilek. Na druhé pánvi podusíme doměkka ostatní zeleninu. Pak vše smícháme. Vše dáme do pekáče a na vrch dáme čtyři nakrájená rajčata (můžeme přidat i fetu) a tak půl hodiny pečeme. Promícháme a plníme tímto arabský chléb. Dá se to jíst i studené, lepší je to druhý den.
Poznámka k receptu na Adžabsandál: Adžabsandál je gruzínské vegeteriánské jídlo, ale českým masožravcům radím. Nezapomeňte si adžabsandál připravit ke každé grilovačce. Z mého pohledu jde o opravdu božskou kombinaci masa a pečené zeleniny. A proto všichni masožravci nezapomeňte dát tomuto pokrmu svůj bodík. Za což vám již předem děkuji! :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Adžabsandál, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evosheek (Ivo)
- Datum vložení: 09.04.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 1 lilek, 1 paprika sladká, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 1 mrkev, 4 rajčata, koriandr nebo adžika, vinný ocet, sůl, (fetu)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na adžabsandál,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Adžabsandál - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Adžabsandál
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|