|
Recept na Dušené vepřové se zeleninou
Recept na Dušené vepřové se zeleninou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Dušené vepřové se zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
320g bravčového mäsa /vepřového/, 1 cibule, 150g sterilované fazolky, 1 kocka masoxu, 30g mrazenej alebo sterilizovanej kukurice, sůl, pepř, 2 párky, 1 lyžica hladké mouky, 1 lyžica oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dušené vepřové se zeleninou
Recept na Dušené vepřové se zeleninou: Mäso nakrájame na kocky a s posekanou cibuľou sprudka orestujeme na oleji, podlejeme vodou, pridáme masox a udusíme takmer domäkka. Počas dusenia občas dolievame vodu, podľa potreby. Pridáme scedenú fazuľku, kukuricu, korenie, soľ podľa chuti a chvíľu podusíme. Hotovú zmes zahustíme múkou rozmiešanou v troške vody. Pridáme pokrájané párky a chvíľku ešte podusíme, aby sa párky prehriali. Podávame so zemiakami alebo pečivom.
Poznámka k receptu na Dušené vepřové se zeleninou: Mnam, to vypada krasne..Bodicek!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušené vepřové se zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 09.10.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 320g bravčového mäsa /vepřového/, 1 cibule, 150g sterilované fazolky, 1 kocka masoxu, 30g mrazenej alebo sterilizovanej kukurice, sůl, pepř, 2 párky, 1 lyžica hladké mouky, 1 lyžica oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušené vepřové se zeleninou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušené vepřové se zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušené vepřové se zeleninou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|