|
Recept na Dušené krůtí žaludky
Recept na Dušené krůtí žaludky je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Dušené krůtí žaludky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
¾ kg krůtích žaludků 4 zelené papriky 1 červená paprika 2 svazky jarní cibulky sádlo sůl koření.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dušené krůtí žaludky
Recept na Dušené krůtí žaludky: Do pánve TIGER dáme rozehřát tuk, vhodíme omyté, očištěné a na 4 stejné díly rozkrájené žaludky. Orestujeme a přidáme nakrájené papriky a jarní cibulku. Přidáme sůl a pepř. Dusíme tak dlouho, až maso změkne (pozor, žaludky jsou vždy poněkud tužší). Podle potřeby podléváme, ale zelenina, zvlášť „masité“ papriky pustí šťávy dost. Nakonec jemně zahustíme Maizenou . Dochutíme podle svých zvyklostí vegetou, maggi kořením, a pod.
Poznámka k receptu na Dušené krůtí žaludky: Pokud nevlastníme elektrickou japonskou pánev můžeme dělat na pánvi s poklicí třeba na plynu, nebo v jakémkoliv hrnci nebo kastrólu nebo i v remosce. http://clupmi.blog.cz
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušené krůtí žaludky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: clupmi
- Datum vložení: 10.05.2011
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: ¾ kg krůtích žaludků 4 zelené papriky 1 červená paprika 2 svazky jarní cibulky sádlo sůl koření
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušené krůtí žaludky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušené krůtí žaludky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušené krůtí žaludky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|