|
Recept na Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně
Recept na Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kusy hovězích líček, ( 1 porce asi 200 g) 3 cibule nakrájené nahrubo, 150 g dobrého voňavého špeku, plátek másla, 1 palice CS česneku,( nadrceného) 3 větvičky rozmarýnu, (kdo nemá tak 1 1/2 KL sušeného) 400 ml dobrého červeného vína,( byl Merlot) sůl, čerstvě mletý pepř, 1 hovězí Gurmánský bujón od Maggi,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně
Recept na Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně: Očištěná a omytá líčka si osolíme, opepříme, dáme rozmarýn a necháme asi 2 hod. uležet. V kastrolu si rozehřejeme máslo, přidáme nakrájený špíček a necháme ho pěkně vyškvařit. Pak zprudka opečeme maso ze všech stran. Opečené maso vyndáme a restnem si cibulku, vrátíme maso. Přidáme nadrcený česnek, podlijeme vínem, dáme bujón a přiklopené pěkně pomalu dusíme doměkka. Občas promícháme. Nakonec ještě dochutíme solí a pepřem je-li potřeba.
Poznámka k receptu na Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně: spagetka:jsem ráda, že chutnalo a děkuji za vyzkoušení a fotečky
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 28.02.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 4 kusy hovězích líček, ( 1 porce asi 200 g) 3 cibule nakrájené nahrubo, 150 g dobrého voňavého špeku, plátek másla, 1 palice CS česneku,( nadrceného) 3 větvičky rozmarýnu, (kdo nemá tak 1 1/2 KL sušeného) 400 ml dobrého červeného vína,( byl Merlot) sůl, čerstvě mletý pepř, 1 hovězí Gurmánský bujón od Maggi,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|