RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama, recepty Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama, Drůbeží, jatýrka, na, zauzené, slanině, liškama


Recept na Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama

Recept na Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400 g kuřecích jater, miska čerstvých lišek, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 50 g zauzené slaniny, trochu drceného kmínu, pepř, 1 mladá větvička celerové natě, pažitka, trošku oleje, sůl..

Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama
Zvětšit obrázek

Recept na Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama

Recept na Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama:
Játra si propláchneme studenou vodou a nakrájíme na proužky, cibuli na půlkolečka, lišky pokud jsou větší na menší kousky, slaninu na proužky, česnek na plátky a celerovou nať s pažitkou nakrájíme nadrobno. Na pánev(dělala jsem na grilovací pánvi)si dáme olej spolu se slaninou, na olej dáme cibulku, kterou necháme osmažit do světlehnědé barvy, na ní přidáme játra na proužky, opékáme a stále mícháme. Tak v polovině opékání přisypeme lišky, pepř, kmín, česnek a celerovou nať, opékáme dál, až jsou houby i játra pěkně měkké. Nakonec játra osolíme, můžeme zacáknout trošku vodou a vmícháme pažitku.

Poznámka k receptu na Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama:
Lišky i jiné houby mi přivezl náš kamarád, tak jsem polovinu lišek využila na játra, která jsem měla v plánu udělat dneska k obědu. Je to moc dobré a chuť jater a lišek je báječná-manžel játra nijak nemusí, ale na toto si moc a moc pochutnal! Příloha: šťouchané brambory.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 16.09.2012
  • Počet porcí: 2-3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 400 g kuřecích jater, miska čerstvých lišek, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 50 g zauzené slaniny, trochu drceného kmínu, pepř, 1 mladá větvička celerové natě, pažitka, trošku oleje, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Drůbeží jatýrka na zauzené slanině s liškama

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist