|
Recept na Ďábelský pekáč po myslivecku
Recept na Ďábelský pekáč po myslivecku je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Ďábelský pekáč po myslivecku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Ďábelské koření/Vitana 70 dkg vepřové kýty velká hrst sušených hříbků/mražených 1 velká cibule 2 stroužky česneku 2 větší tavené sýry (á 80g) 10 dkg anglické slaniny nebo uzeného boku sůl, pepř, libeček mouka na obalení olej na pánev.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ďábelský pekáč po myslivecku
Recept na Ďábelský pekáč po myslivecku: 1.Maso nakrájíme na malé řízečky, mírně osolíme, posypeme ďábelským kořením a vetřeme jej do masa, obalíme v mouce a na horkém oleji osmahneme rychle z obou stran. Přendáme do vymazané zapékací mísy. 2. Na pánev dáme trochu vody a necháme rozpustit tavené sýry. Přidáme sušené houby, které jsem předem namočili, najemno nakrájenou cibuli, na plátky česnek, libeček a vše mícháme, dokud se sýr nerozpustí – je to chvilka. Směs nalijeme na maso a posypeme jemně nakrájenou slaninou. Dolijeme vodu asi do poloviny masa, aby bylo dost šťávy, která je výborná. Pečeme zakryté na 220st. asi 50 min., ke konci pečení zkontrolujeme, zdali je dostatek šťávy, příp. dochutíme solí a pepřem, lehce promícháme a pečeme již odkryté. Příloha byla kapusta a šťouchané brambory s cibulkou.
Poznámka k receptu na Ďábelský pekáč po myslivecku: Ďábelské koření je pikantní a lehce pálivé (obsahuje sůl,sladkou papriku, česnek, chilli, pepř, nové koření, šalvěj) Po upečení je šťáva hotová, nijak jsem nedochucovala: mouka z obalených řízků a tavený sýr ji pěkně zahustí a ďábelské koření ji dodá „ďábelskou“ chuť(nešetřila jsem s ním)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ďábelský pekáč po myslivecku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: jahoda
- Datum vložení: 08.02.2011
- Počet porcí: 3 ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Ďábelské koření/Vitana 70 dkg vepřové kýty velká hrst sušených hříbků/mražených 1 velká cibule 2 stroužky česneku 2 větší tavené sýry (á 80g) 10 dkg anglické slaniny nebo uzeného boku sůl, pepř, libeček mouka na obalení olej na pánev
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Ďábelský pekáč po myslivecku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ďábelský pekáč po myslivecku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ďábelský pekáč po myslivecku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|