|
Recept na Bylinkovo-česnekové kuře
Recept na Bylinkovo-česnekové kuře je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Bylinkovo-česnekové kuře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kuřecí čtvrtky, 100 g rozpuštěného vlahého másla, 1/2 lžičky granulovaného česneku, 1 lžičku sušeného medvědího česneku, 1 lžičku sušeného rozmarýnu, 1 lžičku sušeného oregána, 1 lžičku sušené bazalky, 1 lžičku uzené mleté sladké papriky, 1 palici česneku, 2-3 oloupané cibule záleží na velikosti, 2 řapíky řapíkatého celeru, sůl,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bylinkovo-česnekové kuře
Recept na Bylinkovo-česnekové kuře: Do vlahého másla dáme oba česneky, uzenou papriku, bylinky a řádně promícháme. Maso omyjeme, osušíme papírovou utěrkou. Do pekáče dáme celá stroužky česneku, cibuli nakrájenou na proužky, řapíkatý celer nakrájený na malé kousky. Na tuto směs položíme osolené maso, které potřeme bylinkovým máslem, podlijeme malým množstvím vody. Vložíme do vyhřáté trouby na 200°C asi po 25 min. troubu ztlumíme na 170°C Pečeme za občasného pomazáváním bylinkovým máslem a poléváním vypečeným výpekem. Pečeme zhruba 40 min. Přílohu si zvolíme dle vlastní chuti.
Poznámka k receptu na Bylinkovo-česnekové kuře: Bylinky mohou být i čerstvé, ale mně se nedaří je přes zimu doma pěstovat.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bylinkovo-česnekové kuře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 12.03.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 2 kuřecí čtvrtky, 100 g rozpuštěného vlahého másla, 1/2 lžičky granulovaného česneku, 1 lžičku sušeného medvědího česneku, 1 lžičku sušeného rozmarýnu, 1 lžičku sušeného oregána, 1 lžičku sušené bazalky, 1 lžičku uzené mleté sladké papriky, 1 palici česneku, 2-3 oloupané cibule záleží na velikosti, 2 řapíky řapíkatého celeru, sůl,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bylinkovo-česnekové kuře,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bylinkovo-česnekové kuře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bylinkovo-česnekové kuře
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|