|
Recept na Bůčková roláda z pomalého hrnce
Recept na Bůčková roláda z pomalého hrnce je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Bůčková roláda z pomalého hrnce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
bůček (vykostěný) vejce ster. okurka steril. kapie olej angl. slanina hořčice sůl, pepř, kmín cibule na podlití cca 150 ml vody.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bůčková roláda z pomalého hrnce
Recept na Bůčková roláda z pomalého hrnce: Vykostěný bůček nařízneme tak, abychom z něj vytvořili plát. Jemně naklepeme (přes folii), potřeme hořčicí, posolíme, opepříme. Poklademe plátky angl. slaniny a míchanými vajíčky (které jsou ještě jemně tekutá). Přidáme nakrájenou na proužky ster. kapii a okurky. Míchaná vejce: rozklepnutá vejce dáme na pánvičku s olejem, mírně osolíme, opepříme,mícháme do mírného ztuhnutí. Počkáme, až vychladnou a plníme jimi roládu. Zabalíme a převážeme nití. Do kameninové nádoby PH vložíme na kolečka nakrájenou cibuli, roládu, podlijeme. Maso ještě mírně osolíme, okmínujeme. Zapneme na 3 hodiny HIGH, poté můžeme dopéci v troubě cca 20- 30 minut "na kůrčičku". Roládu po upečení vyjmeme, šťávu zahustíme, jak jsme zvyklí, dochutíme. Já jsem použila "omáčku k pečeni" a "mysliveckou omáčku" od f. Nikal, která omáčku mírně zahustí a dochutí.
Poznámka k receptu na Bůčková roláda z pomalého hrnce: Neuvádím zde žádné přesné množství, každý se musí řídit podle toho, jak má velký plát masa ;-) Foto jsem již vkládala k "vybusne"http://www.toprecepty.cz/recept/1711-buckova-rolad..., nyní dávám jako samostatný recept pro "pomalý hrnec" Zdroj:http://www.zdravavarecka.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bůčková roláda z pomalého hrnce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Iljusa
- Datum vložení: 03.03.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: bůček (vykostěný) vejce ster. okurka steril. kapie olej angl. slanina hořčice sůl, pepř, kmín cibule na podlití cca 150 ml vody
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bůčková roláda z pomalého hrnce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bůčková roláda z pomalého hrnce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bůčková roláda z pomalého hrnce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|