RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bůček v kysaném zelí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bůček v kysaném zelí, recepty Bůček v kysaném zelí, Bůček, kysaném, zelí


Recept na Bůček v kysaném zelí

Recept na Bůček v kysaném zelí je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Bůček v kysaném zelí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600 g vepřového bůčku, 400 - 500g kysaného zelí /nejlépe domácího/, 1 jablko, 1 střední cibule, 4 stroužky česneku, polohrubá mouka, masox, kmín, pepř, sůl, anglická slanina 10 dkg.

Bůček v kysaném zelí
Zvětšit obrázek

Recept na Bůček v kysaném zelí

Recept na Bůček v kysaném zelí:
1. Pěkný prorostlý bůček pokrájíme na kostky cca 2x2 cm, osolíme a opepříme 2. V hlubší pánvi nebo kastrolu ho opečeme /vyškvaříme/ tak dlouho, až pustí tuk. 3. Maso vyjmeme a dáme bokem. 4. Pokud máme tuku hodně, tak část slijeme a na zbylé části orestujeme do světle hněda cibuli nakrájenou nadrobno.Nakrájíme slaninu na kostičky a přidáme. Těsně před koncem restování vložíme prolisovaný česnek a krátce osmahneme. 5. Přidáme pokrájené kysané zelí a nastrouhané jablko. Okmínujeme, přidáme půl - 1 kostku masoxu, podlijeme cca 1 dcl vody a dusíme pod poklicí cca 20 minut. 6. Pak zelí zaprášíme polohrubou moukou, pořádně promícháme, vložíme maso, přilijeme cca 1 dcl- 1,5 dcl vody a dusíme dalším 20 - 30 minut. 7. Jako příloha jsou vhodné šťouchané brambory s orestovanou cibulkou.

Poznámka k receptu na Bůček v kysaném zelí:
Zdroj - Kuchařka Dona "nejlepší recepty" - mírně jsem si ho upravila.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bůček v kysaném zelí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: BILKOVAI (Iveta Bílková)
  • Datum vložení: 02.01.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 600 g vepřového bůčku, 400 - 500g kysaného zelí /nejlépe domácího/, 1 jablko, 1 střední cibule, 4 stroužky česneku, polohrubá mouka, masox, kmín, pepř, sůl, anglická slanina 10 dkg
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bůček v kysaném zelí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bůček v kysaném zelí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bůček v kysaném zelí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist