RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bůček plněný,v marinádě pečený

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bůček plněný,v marinádě pečený, recepty Bůček plněný,v marinádě pečený, Bůček, plněný,v, marinádě, pečený


Recept na Bůček plněný,v marinádě pečený

Recept na Bůček plněný,v marinádě pečený je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Bůček plněný,v marinádě pečený budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
800 g libovějšího vepřového bůčku bez kosti na marinádu budeme potřebovat 150 ml piva 2 vrchovaté lžíce tmavého třtinového cukru 4 lžíce Worcesteru 1 lžíce sušeného česneku ¼ lžičky mletého pepře 1 lžíce oleje na nádivku budeme potřebovat 300 g mletého masa/použila jsem krůtí 150 g Debrecínského špeku 1 lžíce oleje 1 větší cibule 3 větší stroužky prolisovaného česneku 2 lžíce koření Dekora 3 párky/použila jsem drůbeží se sýrem 1 vejce sůl,mletý pepř k pečení masa budeme potřebovat 1 lžíci oleje,nebo sádla 1 cibuli 4 stroužky česneku vodu na podlévání nit na zašití kapsy.

Bůček plněný,v marinádě pečený
Zvětšit obrázek

Recept na Bůček plněný,v marinádě pečený

Recept na Bůček plněný,v marinádě pečený:
V hlubším kastrůlku necháme za stálého míchání rozpustit třtinový cukr. Na chvíli odstavíme z přímého plamene. Poté přidáme pivo, worcester, sušený česnek a pepř a necháme projít varem. Odstavíme bokem, přidáme olej a necháme vychladit. Do opláchnutého a osušeného bůčku ostrým delším nožem vytvoříme otvor pro náplň. Kůži nařízneme do tvaru mřížky a takto připravené maso ponoříme do chladné marinády. Dáme alespoň na 12hodin do lednice marinovat. U přípravy nádivky postupujeme následovně. Cibuli a špek nakrájíme nadrobno a na lžíci tuku osmahneme do zlatavé barvy. Po zchladnutí přidáme společně s ostatními surovinami k mletému masu a nejlépe rukou důkladně promícháme. Náplň si také můžeme přichystat v předstihu a nechat uležet. Marinovaný bůček zlehka osušíme a vetřeme trochu soli. Poté naplníme nádivkou,vsuneme párky a kapsu zašijeme. V kastrolu, který je vhodný i do trouby, na tuku orestujeme nakrájenou cibuli společně s česnekem. Vložíme bůček a za všech stran ho necháme zatáhnout. Bůček otočíme nařezanou kůží dospod, podlijeme zbytkem marinády, přidáme 50ml horké vody a přiklopíme poklicí. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme na poloviční výkon(mám plynovou)80minut. Kastrol vytáhneme z trouby, bůček otočíme kůží nahoru a seškrábeme do šťávy výpečky z okraje kastrolu. Opět vložíme do trouby a pečeme 40minut. 20minut před koncem odstraníme poklici a za občasného přelévání šťávou dopékáme na barvu. Po vytažení z trouby odstraníme nitě, bůček nařežeme na porce a podáváme, jako hlavní chod například s bramborem. Hodí se i po studenu s pečivem a okurkem. Může se stát, že nám zbude trochu náplně. Tu můžeme malinko zahustit dětskou krupičkou, vytvoříme knedlíčky a zavaříme do vývaru.

Poznámka k receptu na Bůček plněný,v marinádě pečený:
Pro informaci přidávám odkaz na koření Dekorahttp://www.rojikovokoreni.cz/dekora/p15

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bůček plněný,v marinádě pečený, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 18.05.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 800 g libovějšího vepřového bůčku bez kosti na marinádu budeme potřebovat 150 ml piva 2 vrchovaté lžíce tmavého třtinového cukru 4 lžíce Worcesteru 1 lžíce sušeného česneku ¼ lžičky mletého pepře 1 lžíce oleje na nádivku budeme potřebovat 300 g mletého masa/použila jsem krůtí 150 g Debrecínského špeku 1 lžíce oleje 1 větší cibule 3 větší stroužky prolisovaného česneku 2 lžíce koření Dekora 3 párky/použila jsem drůbeží se sýrem 1 vejce sůl,mletý pepř k pečení masa budeme potřebovat 1 lžíci oleje,nebo sádla 1 cibuli 4 stroužky česneku vodu na podlévání nit na zašití kapsy
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bůček plněný,v marinádě pečený, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bůček plněný,v marinádě pečený - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bůček plněný,v marinádě pečený

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist