|
Recept na Brambory zapečené se zelím, rýží a klobásou
Recept na Brambory zapečené se zelím, rýží a klobásou je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Brambory zapečené se zelím, rýží a klobásou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Zemiaky, kyslá kapusta ( kyselé zelí ), ryža, kvalitná klobása –množstvo všetkých surovín podľa počtu stravníkov a vlastnej chuti, soľ.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Brambory zapečené se zelím, rýží a klobásou
Recept na Brambory zapečené se zelím, rýží a klobásou: Do vymasteného pekáča dáme surové zemiaky narezané na plátky asi 7 mm hrubé. Osolíme, poukladáme kolieska klobásy. Navrstvíme surovú ryžu, jemne osolíme, rozložíme kyslú kapustu. Nalejeme vodu až po kapustu ( kapusta už nemá byť zakrytá vodou ). Zakryjeme alobalom a dáme do rúry pri teplote 200 °C piecť asi 45 minút. Potom odkryjeme a ešte 10 minút dopečieme.
Poznámka k receptu na Brambory zapečené se zelím, rýží a klobásou: Hezký receptík+7
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brambory zapečené se zelím, rýží a klobásou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 24.04.2012
- Počet porcí: 60 minút
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: Zemiaky, kyslá kapusta ( kyselé zelí ), ryža, kvalitná klobása –množstvo všetkých surovín podľa počtu stravníkov a vlastnej chuti, soľ
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brambory zapečené se zelím, rýží a klobásou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brambory zapečené se zelím, rýží a klobásou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brambory zapečené se zelím, rýží a klobásou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|