Recept na Bostonské fazole
Recept na Bostonské fazole je zařazen v kategorii luštěniny.
K přípravě Bostonské fazole budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g červených fazolí 250 g uzeného bůčku 3 lžíce dijonské hořčice 4 lžíce javorového sirupu sůl 1/2 lžičky prášku do pečiva máslo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bostonské fazole
Recept na Bostonské fazole: Fazole namočíme den předem a druhý den slijeme vodu. Zalijeme čerstvou vodou a na mírné teplotě uvaříme téměř doměkka (na skus). Při cezení si ponecháme asi 200 ml vývaru z fazolí. Bůček nakrájíme na kostičky a rozškvaříme ho, přidáme scezené fazole, hořčici, javorový sirup, dobře osolíme a důkladně promícháme. Zasypeme práškem do pečiva. Do zapékací misky vytřené máslem vložíme fazolovou směs, zalijeme vývarem z fazolí a pečeme přikryté v troubě rozehřáté na 200°C asi dvě hodiny.
Poznámka k receptu na Bostonské fazole: Fazole milujeme - ráda vyzkouším
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bostonské fazole, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 11.03.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Luštěniny
- Suroviny: 500 g červených fazolí 250 g uzeného bůčku 3 lžíce dijonské hořčice 4 lžíce javorového sirupu sůl 1/2 lžičky prášku do pečiva máslo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bostonské fazole,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bostonské fazole - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bostonské fazole
|
|