|
Recept na Bohdalovský závitek
Recept na Bohdalovský závitek je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Bohdalovský závitek budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Plátky libového, hovězíko masa, počet dle strávníků, hořčice na potření, kysané zelí, asi 400g, syrový brambor, kyselé okurky, na každý plátek půlka, slanina, na každý plátek špalíček, pikantní klobása, na každý plátek tenší špalíček, proužky červené kapie, na každý plátek jeden proužek, 1 cibule, asi 2 lžíce rajského protlaku, sůl, pepř, česnek..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bohdalovský závitek
Recept na Bohdalovský závitek: Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Mezitím si podusíme kysané zelí do poloměkka a zahustíme je syrovým bramborem. Na každý plátek masa dáme hromádku zelí, okurek, slaninu, klobásu a proužek červené kapie. Plátky stočíme do závitků a sepneme jehlou, nebo svážeme. Uděláme si cibulový základ, na kterém mírně orestujeme 2 lžíce rajského protlaku, vložíme na něj závitky, zalejeme vodou a dáme buď do trouby, nebo dusíme na sporáku doměkka. Śťávu zahustíme, lžící hladké mouky a dochutíme stroužkem česneku. Podáváme s rýží, bramborem, popř. s knedlíkem.
Poznámka k receptu na Bohdalovský závitek: Recept vařil i fotil můj zeť v restauraci. Já jsem jej ještě nedělala, ale chystám se na to zítra. Potom bych vložila i fotky postupu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bohdalovský závitek, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 19.01.2010
- Počet porcí: asi 50 ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: Plátky libového, hovězíko masa, počet dle strávníků, hořčice na potření, kysané zelí, asi 400g, syrový brambor, kyselé okurky, na každý plátek půlka, slanina, na každý plátek špalíček, pikantní klobása, na každý plátek tenší špalíček, proužky červené kapie, na každý plátek jeden proužek, 1 cibule, asi 2 lžíce rajského protlaku, sůl, pepř, česnek.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bohdalovský závitek,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bohdalovský závitek - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bohdalovský závitek
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|