RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bochníková večeře

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bochníková večeře, recepty Bochníková večeře, Bochníková, večeře


Recept na Bochníková večeře

Recept na Bochníková večeře je zařazen v kategorii ostatní. K přípravě Bochníková večeře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 malý bochníček chleba 4 stroužky česneku 2 vejce+2 tavené sýry Tvrdý sýr Salám, slanina Paprika, rajčata,cibule, čerstvá nať (petržel,pažitka nebo bazalka atd.) Máslo+2 česneky na potření hotového bochníku před pečením Sůl, pepř.

Bochníková večeře
Zvětšit obrázek

Recept na Bochníková večeře

Recept na Bochníková večeře:
1)Chlebík rozkrojte na 1cm plátky tak, abyste ale chlebík neprořízli úplně ! Musí být dnem spojený. 2)Vejce rozšlehejte s tavenými sýry a potřete, nebo nalijte mezi každý plátek až dolů (nebude u spodu suchý). Můžete třeba i pokapat mezi plátky rozpuštěným máslem. Potom vkládejte mezi jednotlivé plátky suroviny dle Vaší fantazie. Je vhodné vše najemno, nebo na plátečky nakrájet, jde to lépe vkládat. Sýr můžete dávat plátky, já jsem měla nastrouhaný a do něj jsem zamíchala 4 stroužky česneku. Použila jsem suroviny, co dům dal. Doporučuji rajčata, která se vsáknou pěkně do chleba. Čím více se Vám tam vleze, tím lépe. Postupně se chleba začne kroutit, ale to nevadí:-) 3)Chleba ještě potřete nakonec máslem se zbývajícími 2 stroužky česneku a zabalte řádně do alobalu. Pečte 30min. na 200st., potom odkryté 15min (můžeme nyní posypat sýrem). Bochníček musí být křupavý. 4) Po upečení zasedneme ke společné večeři a pokud se nám nepodaří krásně nařezat na plátky - nevadí, utrhneme si každý svůj kus bochníku. Já krájela nejdříve šikmým řezem – nic moc, a když jsem přišla na to, že je lepší bochník na polovinu a potom přes plátky krásně nařezat(obr.3) – nebylo už co.

Poznámka k receptu na Bochníková večeře:
Zdroj: internet Zkuste, je to zábavná příprava i konzumace večeře:-) Na základě komentářů doplňuji:chlebík můžeme rozřezat před plněním i podélně, po upečení půjde lépe krájet.Kromě chleba můžeme použít i veku(foto na veku jsem přidala)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bochníková večeře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: jahoda
  • Datum vložení: 06.10.2010
  • Počet porcí: 4 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ostatní
  • Suroviny: 1 malý bochníček chleba 4 stroužky česneku 2 vejce+2 tavené sýry Tvrdý sýr Salám, slanina Paprika, rajčata,cibule, čerstvá nať (petržel,pažitka nebo bazalka atd.) Máslo+2 česneky na potření hotového bochníku před pečením Sůl, pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bochníková večeře, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bochníková večeře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bochníková večeře

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist