|
Recept na Bifteky z mletého masa s fazolovou přílohou
Recept na Bifteky z mletého masa s fazolovou přílohou je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Bifteky z mletého masa s fazolovou přílohou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Bifteky 500g mlete miesane maso 6 velkych strucikov cesnaku zvazok petrzlenovej vnate 1 cl sol cerstve mlete korenie 1 cl mleta cervena paprika 1 cl suseny koriandrovy prasok 1 PL olej Na fazulovu omacku 1 plechovka cervenej fazule 1 plechovka bielej fazule 100 g prerastana slanina 1 mala cervena cibula 1 stiplava papricka 5 strucikov cesnak 1 plechovka krajanych paradajok 1 velka lyzica med zvazok petrzlenovej vnate sol, cayanske korenie 1 CL sojova omacka kikkoman 2 PL olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bifteky z mletého masa s fazolovou přílohou
Recept na Bifteky z mletého masa s fazolovou přílohou: Ocistime cesnakove struciky. Cesnak ktory ide do fazulovej omacky nasekame. Nasekame petrzlenovu vnat. Ideme si urobit bifteky. K mletemu masu prelisujeme cesnak a vsetky prisady uvedene v surovinach. Vsetko poriadne premiesame do kompaktnej hmoty. Zmes nechame odpocinut v chlade. Medzitym si urobime omacku : Cesnak, stiplavu papricku, cibulu ocistime a nasekame na drobno. Oravsku slaninu nakrajame na drobne kocky. Na dvoch lyziciach oleja oprazime cibulu, cesnak a stiplavu papricku. Pridame zosklovatiet slaninu. Tento zaklad osolime, posypeme cayenskym korenim a pridame paradajkove kusky z plechovky. Pokial mate makke dozrete letne paradajky, tak pouzite cerstve, kupene teraz vobec nedoporucujem. Zrele paradajky najprv ponorte na par minut do vriacej vody, ochladte a osupte. Nakrajajte na drobne kocky. Ak pouzijeme cerstve paradajky, tak tento zaklad duste kym sa paradajky trochu nerozvaria a nezmaknu. Ak pouzivame paradajky z plechovky, tak tie len prehrejeme. Pridame med, sojovu omacku a obidva druhy fazule. Vsetko prehrejeme, miesame velmi opatrne. Ak treba tak este dochutime, dosladime a pod. Bifteky pecieme tesne pred konzumaciou a len pocet, ktory zjeme. Na grilovaciu panvicu rozotrieme olej (alebo inu panvicu) a nechame ho rozohriat. Z odpocinuteho masa vytvorime placate bifteky. Opekame ich tak 3 minuty z jednej strany a 3 minuty z druhej strany. Podavame s fazulovou omackou a mexickymi tortillovymi chipsami. Alebo si zvolte prilohu, aka vyhovuje Vam.
Poznámka k receptu na Bifteky z mletého masa s fazolovou přílohou: Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na http://chalupnikovi.com/recepty/?p=143
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bifteky z mletého masa s fazolovou přílohou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: vybusna
- Datum vložení: 14.12.2013
- Počet porcí: 3 porcie
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: Bifteky 500g mlete miesane maso 6 velkych strucikov cesnaku zvazok petrzlenovej vnate 1 cl sol cerstve mlete korenie 1 cl mleta cervena paprika 1 cl suseny koriandrovy prasok 1 PL olej Na fazulovu omacku 1 plechovka cervenej fazule 1 plechovka bielej fazule 100 g prerastana slanina 1 mala cervena cibula 1 stiplava papricka 5 strucikov cesnak 1 plechovka krajanych paradajok 1 velka lyzica med zvazok petrzlenovej vnate sol, cayanske korenie 1 CL sojova omacka kikkoman 2 PL olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bifteky z mletého masa s fazolovou přílohou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bifteky z mletého masa s fazolovou přílohou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bifteky z mletého masa s fazolovou přílohou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|