|
Recept na Bagetky plněné sýrem po italsku
Recept na Bagetky plněné sýrem po italsku je zařazen v kategorii slané pečivo.
K přípravě Bagetky plněné sýrem po italsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
550 g hladké mouky, 250 ml teplé vody, 4 lžíce oleje, 30 g droždí, 2 lžičky soli, 1 lžička cukru, oregano, 100g salámu Mortadella, 200g eidamu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bagetky plněné sýrem po italsku
Recept na Bagetky plněné sýrem po italsku: Do mísy vysypeme mouku, uděláme do ní důlek, rozdrobíme do něj droždí, posypeme cukrem, zalijeme teplou vodou a necháme vzejít. Až kvásek vzejde, přidáme do mísy olej, sůl, oregano a salám na drobounké kostičky. Vypracujeme těsto a necháme asi hodinu kynout. Po vykynutí těsto znovu krátce prohněteme a rozdělíme na osm částí, ze kterých uválíme válečky 3-4cm široké a 20cm dlouhé. Každý z nich prsty po celé délce rozplácneme a poklademe eidamem nakrájeným na kostičky. Bagetky dobře zabalíme, uděláme ostrým nožem jemné zářezy, potřeme žloutkem a pečeme v předem vyhřáté troubě na 180°C dozlatova.
Poznámka k receptu na Bagetky plněné sýrem po italsku: Včera jsem je dělala a dnes budu zase. Jsou skvělé,mám pekárnu takže kynuté těsto je zábava
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bagetky plněné sýrem po italsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Iness
- Datum vložení: 23.04.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Slané pečivo
- Suroviny: 550 g hladké mouky, 250 ml teplé vody, 4 lžíce oleje, 30 g droždí, 2 lžičky soli, 1 lžička cukru, oregano, 100g salámu Mortadella, 200g eidamu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bagetky plněné sýrem po italsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bagetky plněné sýrem po italsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bagetky plněné sýrem po italsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|